Search
Reviews by customers

Impact Soft DanceMat (PC USB) from Positive Gaming

Impact Soft DanceMat (PC USB) from Positive Gaming
Impact Soft DanceMat (PC USB) from Positive Gaming
3 Review(s)
Article number:
Availability: Out of stock
€29,95
Incl. tax
Out of stock

In Stock NOW!!
Orders are welcome

The Positive Gaming™ Impact Dance Pad is regarded to be the most durable soft pad on the market. Our vision is that the whole line of dance pads we produce reflects the same top quality.

One of its most appealing features is the raised area under each arrow which allows players to feel where they are standing on the pad at all times.

Feature List

  • Best soft pad on the market
  • Affordable price for those starting out
  • Durable fabric materials
  • High density raised foam under each arrow
  • Foldable for easy storage
  • Supports PC/MAC (USB)
  • The Positive Gaming™ Impact Dance Pad is a step in the right direction for beginners and intermediate players. It is an entry level soft dance pad that works with your favourite PC/MAC based dance games.
No specifications found...
3 Review(s)
Add your review »
Excellent pad, the lifted arrows makes it very easy to tell where your feet are and feel great to step on.
Review by Ben, Posted on 29-12-2015, 5 Stars.
Je zou niet denken dat er nog mensen in 2015 een game zoals DDR of Stepmania zouden spelen. Dit is echt een fantastische dansmat, en het doet wat er van gevraagd wordt. Alleen vind ik het een klein beetje jammer dat ze iets te snel kaduuk gaan. Na minder dan een jaar gebruik moet ik al een nieuwe mat kopen, agja, beter 30 euri per jaar dan 600 euri voor 1 metalen dansmat. Misschien heeft het ook iets te maken met mijn gewicht, maar dat zie ik wel voor gezien :)
Al met al is dit wel een must-have dansmat voor iedere beginner. Ik heb net mijn 2de gekocht.
Review by Mehmet Kaya, Posted on 23-12-2015, 5 Stars.
Dit is mijn eerste dansmat tot zover maar ik ben er zeker tevreden mee. Een betaalbare prijs en ook makkelijk op te bergen als je klaar bent. Reactie vermogen is ook prima in orde en dat is zeker belangrijk als je dans-spellen gaat spelen.

Het enige 'probleem' dat ik heb met deze mat is dat mijn voeten net iets te groot zijn om rustig op de mat te kunnen staan. (mijn schoenmaat is 40/41) Het spel registreert namelijk redelijk makkelijk dat ik op de bovenste knop sta zonder dat ik dit ook echt daadwerkelijk doe.
Review by Yume Tsuki, Posted on 09-12-2015, 4 Stars.
No tags found...
Add »
Use commas to separate tags